fbpx
 

Interieuradvies eengezinswoning Etten-Leur

Persoonlijke en originele totaalconcepten
Interieuradvies-woonkamer-Etten-Leur

Een interieuradvies voor een ruime eengezinswoning in Etten-Leur

Het interieuradvies voor deze ruime eengezinswoning in Etten-Leur, heeft een warme rustige basis gekregen. Dit is terug te zien in het kleurenpalet op de wanden en de prachtige warm grijze gietvloer. Ook de bank heeft een neutrale kleur gekregen, wel geeft de rijke stoffering de bank een luxe uitstraling. De goudkleurige fauteuil zorgt voor een mooi kleuraccent. Dezelfde kleur komt subtiel terug in het tapijt, wat zorgt voor één geheel en het tapijt zorgt ervoor dat alle meubels met elkaar worden verbonden. Verder komt de goudkleurige accentkleur terug in de interieurdecoratie en de verlichting.

Interieurontwerp zithoek woning Roosendaal
Woonkamer-styling-Etten-Leur
Woonkamerontwerp-interieuradvies-woning-Etten-Leur

Hotel chique met een persoonlijke touch

De bewoners van de eengezinswoning in Etten-leur wilden graag een ‘hotel chique’ uitstraling, maar wel met een eigen karakter of een gave eyecatcher. Dit zit hem in dit interieuradvies in het behang, in de goudkleurige accenten en de persoonlijke items van de bewoners. De luxe uitstraling van het interieur zit hem vooral in de basis, zoals bijvoorbeeld in de mooie gietvloer, de strakke binnendeuren en het warme lichte kleurenpalet. Maar het komt ook terug in bepaald klein-meubilair, zoals de prachtige versteend houten salontafels.

Maatwerk-interieuradvies-woning-Etten-Leur

Een gevoel van ruimte

Door de bank van de muur te plaatsen en te kiezen voor één groot element, lijkt de ruimte optisch groter. Hetzelfde geldt voor de wandvullende op maat gemaakte kastenwand achter de bank. Hier is ruimte voor persoonlijke foto’s en mooie woondecoratie, die het interieur sfeer geven. Het tv-meubel is ook een wandvullend element, die doorloopt onder de doorkijkhaard. Hierdoor wordt de haard meer bij de zithoek betrokken. Wie wil hier nou niet lekker loungen en wegdromen in het haardvuur? De ruime bank zorgt in ieder geval voor genoeg zitplek en door het gebruik van een rond element, net als in het tv-meubel, wordt het rechte lijnenspel doorbroken. Dit maakt het interieur zachter.

Interieuradvies-woonkamer-maatwerk-Etten-Leur
Woonkamerontwerp interieuradvies Etten-Leur
Interieuradvies-woning-Etten-Leur

Heerlijk tafelen

Door de prachtige dubbele taatsdeuren kom je in de eetkamer. De ruimte kan op deze manier mooi afgesloten worden, maar wanneer de deuren open zijn voelt het weer als één grote ruimte. Dit wordt ook versterkt door dezelfde kleuren en materialen die in de eetkamer zijn gebruikt en door de leuke doorkijkhaard die in de scheidingswand zit.

Interieuradvies-woonruimte-Etten-Leur

Een echte eyecatcher

Een van de mooie eyecatchers in dit interieuradvies is het behang in de eetkamer. Het heeft een prachtige structuur en sluit perfect aan bij het kleurenpalet. Het leuke is dat het behang ook vanuit de woonkamer zichtbaar is, zodat je er dubbel plezier van hebt! Verder is er in de eethoek een kiezelvormige eettafel geplaatst, die de ruimte een speels effect geeft. De lichte eetkamerstoelen sluiten weer mooi aan bij de stoffering van de bank in de woonkamer.

Interieuradvies-eetkamer-woning-Etten-Leur
Eetkamer-styling-Etten-Leur
Eetkamerontwerp-woning-Etten-Leur

De puntjes op de ‘i’ door de interieurstyling

In het interieuradvies eengezinswoning Etten-Leur is dee eetkamer afgestyled met een leuk wandtapijt, die tevens ook voor wat geluiddemping zorgt. Verder zijn er prachtige staande lantaarns neergezet, die wanneer de kaarsjes branden, een super sfeervol effect geven.

Interieuradvies-eetkamer-Etten-Leur