fbpx
 

Interieuradvies woonkamer Etten-Leur

Persoonlijke en originele totaalconcepten
Woonkamerontwerp_interieuradvies_etten-leur

Een interieuradvies voor een vrijstaande woning in Etten-Leur

De bewoners van deze ruime vrijstaande woning in Etten-Leur wilden graag een interieuradvies voor de woonkamer en eetkamer. De woonwens en dus het uitgangspunt voor het interieuradvies was een flexibel interieur. De bewoners houden ervan om af en toe de indeling om te gooien en mee te bewegen met de seizoenen. In de winter lekker knus samenkomen rondom de haard en de tv. En in de zomer meer gericht zijn op de mooie serre en het uitzicht op de tuin. Doordat er gebruik is gemaakt van een grote elementenbank kan deze flexibiliteit gerealiseerd worden. Door het nieuwe interieuradvies kunnen er namelijk al zo’n vier verschillende indelingen gemaakt worden.

Interieurontwerp_woonkamer_etten-leur
Interieurontwerp_styling_etten-leur
Interieurstyling_woonruimte_etten-leur

Heerlijk loungen

De ruime elementenbank zorgt natuurlijk ook voor lekker veel zitplek, waardoor er heerlijk gerelaxt kan worden. De goudgele velvet stoffering geeft de bank een luxe uitstraling en de organische vorm van de bank zorgt voor een speels effect. De kleur van de bank komt mooi terug in het geometrische patroon van het vloerkleed. Het extra ronde vloerkleed zorgt ervoor dat alle meubels met elkaar worden verbonden, wat één geheel uitstraalt. Ook bewegen twee losse vloerkleden makkelijker mee in de verschillende opstellingen, dan één groot vloerkleed. Door gebruik te maken van meerdere kleine salontafels, kunnen deze ook flexibiel meebewegen met de gewenste indeling.

Interieuradvies_woonkamer_etten-leur

Kleurrijk met een chique tintje

Een andere wens voor het interieuradvies voor de woonkamer voor de woning in Etten-leur, was een kleurrijk interieur en het creëren van één geheel. De prachtige kleurcombinatie, de rood-paarse tint gecombineerd met een goudgele tint, geeft een warme en sfeervolle uitstraling. De gouden details, zoals het behang rondom de haard en de interieurdecoratie, geven het interieur een chique touch. Daarbij is de haard door het behang ook een echte eyecatcher geworden.

Interieurontwerp_woonruimte_etten-leur
Interieuradvies_woonruimte_etten-leur

Lekker tafelen

In de serre is een ronde eettafel geplaatst, in dezelfde houttint als de walnoot houten vakkenkast. De ronde vorm van de tafel past perfect in de ronding van de serre. De eetkamerstoelen hebben een neutrale kleur, maar wel in een mooie bouclé stoffering. De zwarte stalen poten passen mooi bij de andere donkere details in het interieur, zoals de zwart geverfde ombouw bij de haard en het gave zwarte kastje, allemaal aansluitend bij de donkere tegelvloer die door de bewoners graag behouden werd.

Eetkamerontwerp_interieuradvies_etten-leur
Interieuradvies_woonkamer_etten-leur
Interieurontwerp_eetkamer_etten-leur
Interieuradvies_styling_etten-leur