fbpx
 

Keukenontwerp Roosendaal

Persoonlijke en originele totaalconcepten
Keukenontwerp_roosendaal

Een modern keukenontwerp voor deze woning in Roosendaal

Voor de ruime twee-onder-een-kap woning in Roosendaal is een keukenontwerp gemaakt met een industriële en moderne uitstraling. De ruimte van de keuken heeft een hele metamorfose gekregen. De voormalige bijkeuken is bij de keuken betrokken, waardoor er extra ruimte ontstaat om deze prachtige woonkeuken te realiseren. In de eerste fase van het ontwerpproces is gezocht naar de meest optimale indeling van de ruimte. Wat heeft geleid tot deze fijne ruime opstelling. De volgende stap van het keukenontwerp was de materiaalkeuze, een mooi dik betonlook werkblad, donkere keukenfrontjes met een mooie structuur en een strakke pvc-vloer die bijna iets weg heeft van een gietvloer. Een prachtige combinatie wat de keuken een moderne uitstraling geeft.

Keukenontwerp_woning_roosendaal
Interieuradvies_keuken_roosendaal
Keukenadvies_woning_roosendaal

Neem lekker plaats aan het kookeiland

De opstelling heeft een mooie grote kastenwand die van alle gemakken is voorzien. Een vaatwasser op hoogte, een oven en een combi-magnetron. Dwars op de kastenwand staat een ruim kookeiland, met spoelbak en een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Boven het eiland hangt een mooi stalen frame, met daarin spotjes verwerkt, wat zorgt voor fijn functioneel licht. Het frame ‘bakent’ optisch het kookeiland af en zorgt voor een meer geborgen uitstraling. Dit maakt het extra gezellig om plaats te nemen op een van de mooie barkrukken.

Ontwerp_keuken_roosendaal

Een gezellige koffiebar

Doordat de raamopening van de voormalige bijkeuken te dicht tegen de muur aan zat, kon de kastenwand niet volledig worden doorgetrokken. Hierdoor bleef er wel een mooie ruimte over om een leuke koffiebar te creëren. De voormalige raamopening is tijdens de verbouwing nog wat verbreed en tot de grond toe doorgetrokken, om een mooier uitzicht naar de tuin te creëren, de ruimte optisch hoger te laten lijken en meer lichtinval te krijgen. Tot slot krijgt de koffiebar nog een extra leuke uitstraling door de mooie accenttegel.

Ontwerp_keuken_woning_roosendaal
Interieurstyling_keuken_roosendaal
Keukenadvies_roosendaal

3D keukenontwerp

Het keukenontwerp voor deze woning in Roosendaal is uitgewerkt door middel van een 3D ontwerp om een goed beeld van de opstelling en de materiaalkeuze te krijgen. Ook kon door het 3D ontwerp goed in beeld worden gebracht wat het vergroten van de voormalige raamopening voor de ruimte doet en welke toegevoegde waarde dit heeft.