fbpx
 

Interieuradvies HUB gemeente Roosendaal

Persoonlijke en originele totaalconcepten
Interieuradvies_HUB_gemeente_Roosendaal

Een speels interieuradvies voor de gemeente Roosendaal

In het nieuwe stadskantoor van de gemeente Roosendaal, ook wel het HUIS van Roosendaal, is een interieuradvies voor een van de vijf HUB’s gemaakt. De HUB’s zijn ruimtes die ingevuld mochten worden door de medewerkers van de gemeente Roosendaal in samenwerking met een interieurontwerper. ‘Het Binnenhof’, de nieuwe naam voor deze HUB, is een ruimte geworden waar mensen samenkomen en even kunnen ontspannen.

Loungehoek_gemeente_Roosendaal
Interieur_HUB_gemeente_Roosendaal
Interieuradvies_HUB_kantoor_gemeente_Roosendaal

Een plek om te ontspannen & samen te komen

Dat samenkomen kan in de loungehoek waar een fanatische relaxte elementenbank is geplaatst. De bank is een echte eye-catcher, uitgevoerd in een mooie luxe stof in verschillende patronen en kleuren. Doordat de bank uit verschillende losse elementen bestaat, kan iedere gewenste opstelling gecreëerd worden, wat extra flexibiliteit met zich meebrengt. Ideaal als je even een apart zithoekje wilt creëren om met zijn tweeën bij te praten, of wanneer je juist een informeel overlegt hebt met een grotere groep en daarvoor één grote zithoek wilt. De zithoek is met een roomdivider van touwen en rozen (Roosendaal) gescheiden van de kantoortuin en op de andere wand is een mooie moswand aangebracht. Beide elementen passen helemaal bij het thema van een binnentuin, samen met de prachtige kunstboom die in het midden van de ruimte staat. Plus, het mos heeft nog een extra functie, en dat is het dempen van het geluid.

Interieur_stadskantoor_gemeente_Roosendaal

Ontspanning door muziek & spel

Een andere manier om je even te ontspannen in deze HUB van de gemeente Roosendaal, is door een balletje te slaan op de mini-golfbaan, een potje scrabble te spelen op het levensgrote scrabble-bord, een puzzel te maken aan de puzzeltafel of door je even terug te trekken achter de piano. Voor ieder wat wils dus!

Interieuradvies_stadskantoor_Roosendaal_HUB
Interieuradvies_kantoor_gemeente_Roosendaal
Interieur_kantoor_gemeente_Roosendaal-min

Het interieurontwerp

‘Het Binnenhof’ straalt vrolijkheid uit, door het rijke kleurenpalet en de vele leuke functies die de ruimte biedt. Je krijg het idee alsof je buiten in het park staat, daar draagt de waterwand natuurlijk helemaal aan bij. Al je zintuigen worden geprikkeld. Ook de piano, die op een prachtig podium staat, is een moderne vertaling van het klassieke prieeltje uit het park. En de picknicktafel, met het dubbele blad waar de puzzel in opgeslagen kan worden, past helemaal bij het buiten thema. Al met al een fantastische ruimte om informeel met je collega’s te verblijven!

Interieurontwerp_HUB_stadskantoor_Roosendaal_HUB
Ontwerp_HUB_kantoor_gemeente_Roosendaal
HUB_kantoor_gemeente_Roosendaal

3D interieuradvies HUB gemeente Roosendaal

Het ontwerp voor ‘Het Binnenhof’ is uitgewerkt in 3D om een goed beeld van de ruimte te creëren. Voorafgaand aan dit ontwerp is tijdens de schetsfase goed onderzoek gedaan naar de ruimte, de mogelijkheden en naar de wensen vanuit de medewerkers van de gemeente Roosendaal.