fbpx
 

Interieuradvies penthouse Roosendaal

Persoonlijke en originele totaalconcepten
Interieuradvies woonkamer Roosendaal

Optimaal gebruik van de ruimte

Het penthouse bevindt zich in een nieuwbouwcomplex, waardoor de hele indeling nog open lag. Het voordeel van een compleet interieuradvies in deze fase is dat in een vroeg stadium al rekening gehouden kan worden met verlichting, elektrische aansluitingen en installaties. De indeling die in de ontwerpfase is bepaald, bestaat uit een heerlijke ruime u-bank geplaatst in het midden van de ruimte bij een sfeervolle elektrische haard met de tv ingebouwd in een nis. Tegen de bank is een mooie sidetable geplaatst, waar decoratieve elementen een leuke plek kunnen krijgen en de ruimte tegelijkertijd afbakent.

Interieurontwerp Roosendaal
Interieuradvies eetkamer Roosendaal
Woonkamerontwerp Roosendaal

Een natuurlijke basis & ruimte voor de hele familie

Tegen de lange muur achter de bank is een mooie maatwerk kast ontworpen. Met ruimte voor alle verzamelde persoonlijke items, die mooi uitgelicht worden door de spots. In de kast is ook een bureau verwerkt, een fijne plek om te werken. De kolom achter de bank was een bepalend element in het ontwerp. Door deze af te werken met mooie verticale houten wandelementen, van hetzelfde hout als de maatwerk kast, gaat de kolom op in het geheel. Dezelfde neutrale tinten zijn doorgetrokken in de eetkamer, met de okergele velvet eetkamerstoelen en de extra lange boomstamtafel waar de hele familie gezellig kan samenkomen.

Keukenontwerp Roosendaal

Een unieke keuken

De keuken heeft een uniek champagne-kleurig mat frontje met een donker natuurstenen blad. Het kookeiland heeft afgeronden hoeken, wat de keuken een bijzondere en chique uitstraling geeft. Om ook wat kleur aan de ruimte toe te voegen, is er gekozen voor de wanddecoratie met de vissen en de kreeft. Geprint op hout, met een mooie hoogglans afwerking. Het geeft een speels effect aan de keuken en past helemaal bij het thema ‘koken’.

Badkamerontwerp Roosendaal
Badkamerontwerp penthouse Roosendaal
Ontwerp badkamer Roosendaal

Dezelfde stijl doorgetrokken in de badkamer

Voor het penthouse is ook een badkamerontwerp gemaakt. De natuurlijke en rustige basis van de woonkamer en de keuken, zijn doorgetrokken in de badkamer. Met achter het bad een mooie tegel, getegeld in de hongaarse punt met in de wand een nis om leuke decoratieve elementen neer te zetten. Achter het bad zit een ruime douche met een chique donkere douchedeur om contrast aan te brengen. Om ook te zorgen dat de badkamer een warme uitstraling krijgt, is er gebruik gemaakt van een walnootkleurig wastafelmeubel. Met achter het meubel, dezelfde mooie tegel als bij het bad.