fbpx
 

Interieuradvies complete woning Nijmegen

Persoonlijke en originele totaalconcepten
Interieuradvies Bergen op Zoom

Een trendy interieuradvies voor een woning in Nijmegen

Het complete interieuradvies voor de woning in Nijmegen bevat een interieurontwerp voor de woonkamer, keuken en bovenverdieping. En het interieuradvies bewijst maar weer eens dat met een warm en neutraal kleurenpalet, geen saai interieur hoeft te betekenen! Het neutrale kleurenpalet geeft alle ruimte om in accentkleuren uit te pakken. En dat is in dit interieur gedaan door middel van terracotta tinten. De accentkleuren geven een mooi contrast aan het interieur. Daarnaast zorgt de neutrale basis ervoor dat het interieur een lichte en rustige uitstraling heeft. Een heerlijke plek om lekker te ontspannen!

Een trendy interieur met terracotta kleuraccenten

In de interieurstyling is een mooie mix van terracotta accentkleuren, persoonlijke items en rotan elementen gemaakt. Door het gebruik van mooie materialen, zoals de visgraat vloer, de zwarte jaloezieën en binnendeur en de velvet stoffering van de fauteuil, eetkamerstoelen en kussens, krijgt het interieur een luxe tintje.

Interieuradvies_woonruimte

Loungen, dineren & koken

De hele woonruimte, met verschillende woonfuncties: loungen, dineren en koken, is mooi op elkaar afgestemd en de verschillende functies lopen fijn in elkaar over. Aan de voorzijde van de woning is een heerlijke zithoek gecreëerd, met een ruime hoekbank en een leuke fauteuil, helemaal passend bij de terracotta accentkleur. Centraal in de woning staat een mooie eiken eettafel, die door de ronde vorm minimaal ruimte in beslag neemt terwijl er toch gezellig gedineerd kan worden. Aan de achterzijde van de woning bevindt de keuken, die van alle gemakken is voorzien.

Interieurontwerp_eetkamer Nijmegen

Een goed begin van de ochtend

In de keuken is ruimte gemaakt voor een leuke koffiebar, waar je de ochtend goed kunt beginnen met een bakje koffie. Het rotan wandrek past helemaal bij de rest van de interieurstyling en maakt het een gezellig hoekje. Plus de keuken krijgt hierdoor wat extra berg- en werkruimte, dat komt natuurlijk altijd van pas!

Interieuradvies_keuken

… tot in de slaapkamer doorgetrokken

De hele stijl van dit interieur is zelfs tot in de slaapkamer meegenomen, wat zorgt voor eenheid. De warme tint op de muur, geeft de slaapkamer een sfeervolle uitstraling. In de styling komen de rotan en terracotta kleurige accessoires weer terug. Samen met natuurlijke elementen zoals het robuuste bankje voor het bed en het ronde jute vloerkleed, wat een speels effect aan de ruimte geeft.

Interieuradvies Bergen op Zoom

Het interieurontwerp

De hele woonruimte is uitgewerkt in 3D om goed beeld van het interieurontwerp en de styling te krijgen. Door de fotorealistische rendering is mooi te zien hoe het licht de ruimte binnenkomt en wat het verlichtingsplan doet.