fbpx
 

Zakelijk

De Maaker ontzorgt jouw zakelijk project

De uitstraling van jouw bedrijf

Je hebt een horecagelegenheid of bedrijfsruimte, al dan niet aan huis, en je vindt dat de ruimte wel een make-over kan gebruiken? Misschien valt er nog wat te behalen in de uitstraling van het interieur, zodat het helemaal aansluit bij waar jij of je bedrijf voor staat? Of je komt ruimte tekort en denkt aan het uitbreiden van de ruimte of aan een andere indeling. De Maaker denkt in alle gevallen graag met je mee, of het nu gaat om kleine of grote interieurvragen.

We bespreken jouw wensen

Net als voor particulieren, zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden, dit kan digitaal of bij jou op locatie. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt, wat je verwachtingen zijn, waar je bedrijf voor staat en wat je wensen zijn. Ook bespreken welk type interieuradvies bij de situatie past. Een kleine interieurvraag kan bijvoorbeeld al door interieurschetsen of een kleur- en stylingsadvies worden uitgewerkt. Een compleet interieuradvies wordt vaak uitgewerkt door middel van een 3D ontwerp en ondersteunende ontwerpproducten, zoals een verlichtingsplan en productadvies.

Een passende offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een passende offerte en bij akkoord zal ik je vragen een (digitaal)moodboard te maken, zodat je beeldend kan weergeven wat je graag terugziet in het ontwerp. Ik houd hier rekening mee, maar geeft er ook altijd een creatieve draai aan. Net zoals ik doe voor het hele ontwerp. Creativiteit en functionaliteit gaan hand in hand en een goed interieurontwerp weerspiegelt de identiteit van jouw bedrijf.

Interieurontwerp_Bedrijf

Nieuwsgierig geworden? Samen komen we tot een passende offerte voor jouw project!

Contactgegevens

 

T.  06 23 75 86 90
E.  maximeteekens@outlook.com