fbpx
 

Interieuradvies complete woning Etten-Leur

Persoonlijke en originele totaalconcepten
Interieuradvies Etten-Leur

Interieuradvies complete woning Etten-Leur voor een echt thuisgevoel

Voor deze vrijstaande woning in het centrum van Etten-Leur is voor de complete woning een interieuradvies gemaakt. Vóór de aankoop van de huidige bewoners is de woning in Etten-Leur al helemaal gerenoveerd. Maar toch miste ze een thuisgevoel. Hiervoor is een nieuwe opstelling van de meubels bedacht en een gezellige plek rondom de haard gecreëerd. Met een stylingadvies, aankoopbegeleiding van nieuwe meubels en decoratie is het thuisgevoel terug! Volgens de bewoners straalt de ruimte nu veel meer warmte uit en klopt de inrichting gevoelsmatig veel beter. 

Interieuradvies-woonkamer-etten-leur
Interieuradvies

Landelijke keuken met een modern tintje

Voor de woning is ook een keukenontwerp gemaakt. De wens was een groot eiland en een keuken met een strakke, maar toch sfeervolle uitstraling. Met wat puzzelen en schuiven kon het ruime keukeneiland gerealiseerd worden, uitgevoerd in een chique donker bruin marmeren blad. Door de verticale lijnen in de keukenfrontjes, de houtnerf structuur en de off-white kleur is de keuken ook erg sfeervol geworden. Daarbij zijn de bruine glanzende zellige tegeltjes een echte eye-catcher en maakt de ruimte optisch groter.

Keukenontwerp Etten-Leur
Etten-Leur keukenontwerp
Keukenontwerp Etten-Leur
Keukenadvies Etten-Leur

Slaapkamer met badkamer ensuite

De bewoners wilden graag hun slaapkamer en badkamer op de begane grondvloer om de woning levensloopbestendig te maken. Door een ruime aanbouw aan het huis te zetten, is er een slaapkamer met badkamer ensuite gecreëerd. Door de ruime schuifpui is er een prachtig uitzicht op de tuin en de op maat gemaakte shutters geven de ruimte privacy. De slaapkamer heeft een echte hotel-chique uitstraling gekregen, door het mooie luxe behang met textuur en de ruime velvet boxspring.

Badkamerontwerp_etten-leur

Badkamerontwerp

Naast de slaapkamer is een ruime inloop-badkamer gecreëerd, met een ruime  douche en een wastafelmeubel doorgetrokken in dezelfde tegel als de rest van de badkamer. Op dit onderstel ligt een op maat gemaakte strakke wastafel, met daaronder een houten lade om de badkamer wat sfeervoller te maken. De kleur van het hout komt mooi terug in de kleurschakering uit de tegel. In de scheidingswand met de slaapkamer, is in hetzelfde hout, een mooie nis gemaakt om nog wat spullen kwijt te kunnen.

Badkamerontwerp Etten-Leur

Het interieurontwerp

Voor de keuken en de woonkamer voor deze vrijstaande woning in Etten-Leur is het interieurontwerp uitgewerkt in 3D. Wat een goed beeld geeft van het te verwachten resultaat. Door het ontwerp in 3D uit te werken, werd voor de klant goed zichtbaar dat het creëren van een kookeiland prima past in de ruimte en door in de woonkamer juist een grote bank te plaatsen, dit de ruimte optisch groter laat lijken.