fbpx
 

Badkamerontwerp Roosendaal

Persoonlijke en originele totaalconcepten
Badkamerontwerp Roosendaal

Een warm & luxe badkamerontwerp voor een ruime eengezinswoning in Roosendaal

Bij het maken van dit badkamerontwerp voor deze woning in Roosendaal, is gezocht naar een optimale indeling van de ruimte. Met daarbij het creëren van zoveel mogelijk kastruimte. Ook zat de badkamer er al zo’n 18 jaar in, dus het was tijd voor een nieuw en eigentijds ontwerp. Doordat heel de indeling volledig omgegooid kon worden, kon er beter gebruik gemaakt worden van de ruimte. Hierdoor kon er een ruime douche gerealiseerd worden met daarnaast veel kastruimte. Naast de douche is het toilet geplaatst met hierboven een leuke nis. Deze biedt ruimte voor leuke decoratie. Hierdoor krijgt de badkamer een minder steriele uitstraling en wordt er een gezellige sfeer gecreëerd. De decoratie wordt nog extra geaccentueerd door het spotje wat in de nis is verwerkt.

Interieuradvies badkamer Roosendaal
Badkamerontwerp woning Roosendaal
Interieuradvies badkamerontwerp Roosendaal

Het badkamerontwerp

Het badkamerontwerp heeft een warme en luxe uitstraling gekregen. Ten eerst geeft de donkere wandtegel een chique uitstraling. Gecombineerd met de houten op maat gemaakte kasten, die de badkamer een warme sfeer geven. Ten tweede zorgen de nisjes naast het wastafelmeubel ervoor dat er mooie decoratieve elementen neergezet kunnen worden. Maar ook om bijvoorbeeld de handdoeken op te bergen.

Om de optimale indeling voor dit badkamerontwerp voor deze woning in Roosendaal te onderzoeken is een 3D ontwerp gemaakt en is uiteindelijk deze opstelling gerealiseerd. Door de uitwerking in 3D werd de opstelling voor de klant goed zichtbaar en kregen ze een goed beeld van de sfeer van de badkamer.